ההשפעות הקרדיווסקולריות של השוקולד: קובי עזרא לב וכלי דם, האם שוקולד מונע מחלות לב וכלי דם?.
נוגדי חמצון כמו פוליפנולים, במיוחד פלבנולים הקיימים בקקאו, משפיעים לטובה על התרחבות אנדותל, מווסתים סמנים דלקתיים ומפחיתים את הצטברות הטסיות, חמצון שומנים ועמידות לאינסולין.
ניסויי התערבות תזונתיים אחרונים ומחקרים מולקולריים מדגימים שצריכת קקאו, עשירה במיוחד בפלבנולים, מועילה לקידום בריאות הלב וכלי הדם.
יכולתם של הפוליפנולים המצויים במזון להגן על קרום התא שונה בין הפוליפנולים, ותלויה במבנה הכימי של כל תרכובת.
אבות המזון מחלות לב וכלי דם (התקף לב) - השפעות החלבונים שומנים ופחמימות על ה- LDL-כולסטרול וה- HDL-כולסטרול, קובי...
ראיון עם קובי עזרא אודות שיפור איכות ותוחלת החיים, מניעת מחלות לב וכלי דם, סוכרת והשמנה. http://diet2all.net...
קובי עזרא Ph.D סרטון תדמית. הטיפולים בקליניקה בסוכרת, שומנים בדם, מחלות לב וכלי דם, דיאטה לחיטוב הגוף, פיתוח...
דיאטה למניעת טרשת עורקים, לב וכלי דם בשיטת Diet2All של ד"ר קובי עזרא. להלן ראיון אשר מסביר אודות צמחי מרפא,...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה